Susanne Kubstrup Augustsen

Min professionelle opgave
Når en gruppe ledere eller medarbejdere har mødt mig, skal de tænke, at de har mødt en tillidsvækkende person, og ikke en konsulent med svar parat. Min professionelle opgave er at komme bag den pæne overflade og stikke det spadestik dybere, der skal til for at øge menneskers bevidsthed.
Se hvad jeg tilbyderKontakt mig

Overblik fra helikopteren

Når jeg kommer ind i en virksomhed, lytter jeg til de udfordringer, lederen eller medarbejderne sidder med. Jeg forholder mig overordnet til situationen, fordi mit fokus er på det mønster, der binder personerne og opgaverne sammen. Jeg bliver ikke personligt involveret, og det giver neutralitet – både i den måde, jeg kigger på mig selv og i den måde, andre kigger på mig.

Jeg er god til mit fag, fordi det giver mening for mig at hjælpe andre med at se problemet fra oven. Det er nødvendigt, for det er kun fra dette perspektiv, at man kan løsrive sig fra detaljerne, skære igennem og se den løsning, der tilgodeser alle de involverede parter.

Når jeg hjælper mine kunder med teamudvikling, samarbejdsrelationer og ledelse, er det altid med henblik på at styrke de menneskelige interaktioner og engagementet. Når medarbejderne trives med hinanden og deres opgaver, bliver de gode ambassadører for virksomheden, og det oplever kunderne, lige så snart de træder ind af døren – og helt automatisk smitter det positivt af på bundlinjen.

Vend fordommen på hovedet

Målet med mine opgaver

Min særlige ekspertise er at få skabt den troværdighed og tillid, der er afgørende for, at mennesker kan dele deres tanker og følelser med andre.

Jeg deler altid ud af mig selv, for kun på den måde kan jeg forvente, at andre vil gøre det samme.

Min opgave er løst med succes, når min kunde har set sin fordom fra en helt ny vinkel; når kunden får nedbrudt en barriere og åbnet for sin rummelighed og accept af andre. Det punkt er altid målet, for her fra kan man udfolde sig frit og opleve en værdifuld synergi i det videre samarbejde med sine kolleger.

Min baggrund

Det bedste fra flere verdener

Jeg er oprindelig bankuddannet og har ti års erfaring med lederskab og undervisning af ledere i den branche.

Når jeg rådgiver, coacher eller underviser, trækker jeg på erfaringer, dels fra mit eget lederskab og dels fra cases fra tidligere kunder.

Jeg forsøger altid at kombinere det bedste fra flere verdener, og derfor kan mine erfaringer fra fx pædagogverdenen og ingeniørverdenen vise nogle interessante løsningsmuligheder for en helt tredje type virksomhed.